Sponsoring

3P -Vakantie en vastgoed aan zee ( 3P-Sportclub VZW)

De renners wielerploeg U23 in 2021

Naam: Dominik Litvinov

Woon & Geboorteplaats: Geboren in Wilrijk, wonende in Antwerpen.

Categorie: 3de jaar Belofte

Leeftijd: 20 jaar

Hoe ben je bij de ploeg terecht gekomen: Ik heb zelf besloten met mijn ouders een wielerploeg op te richten om zo renners van verschillende leeftijden een mooie kans te bieden binnen de wielersport om elkaar steeds te motiveren, samen te trainen, samen te koersen! Dat is een heel belangrijk element als jonge renner om te weten dat je steeds een sterk team rond jou hebt dat elkaar steeds probeert te pushen en te motiveren!

Wat zijn je doelen in 2021: Afgelopen jaren heb ik nooit mijn potentieel kunnen bereiken door verschillende samenlopende situaties. In 2021 wil ik daar graag een verandering in brengen en uiteraard het beste uit mezelf halen keer op keer!

Wat zijn jou sterkte punten binnen het wielrennen: Ik heb een zeer krachtige sprint die zeker niet ongezien is, massa sprints zijn dus voor mij ideaal! Ik wil me graag gaan wat meer focussen op ontsnappingen/tijdrijden dus hardrijden tijdens de koers.

Heb je een wieler idool? Wie zou dat zijn: Als ik 2 renners mag kiezen die wel echt mijn idolen zijn zullen het Tom Boonen en Peter Sagan zijn vanwege hun karakter en wieler capaciteiten. Kassei koersen liggen me ook zeer goed en daar kan ik me goed spiegelen aan Tom Boonen.

Beste resultaten in wielrennen: 2e in Nationaal Kampioenschap, Baan, Keirin, Elite, België in 2018. 3e in Nationaal Kampioenschap, Baan, Sprint, Elite, België in 2019.

Naam: Lewis De Batist

Woon & Geboorteplaats: Geboren op 27/10/2002 en getogen in Antwerpen.

Categorie: Eerste jaar Belofte

Leeftijd: 18 en meteen ook onze Jongste Renner!

Hoe ben je bij de ploeg terecht gekomen: Dominik Litvinov kwam met het idee om een Wielerploeg op te starten met zijn ouders met als hoofd doel elkaar te motiveren en als sterk team vooruit te gaan! Meteen was ik zeer actief binnen de ploeg. Ik hielp met de zoektocht naar renners, waaronder onze talentvolle teamgenoot Wouter Engels. Bovendien had ik weinige kansen bij mijn vorige ploeg waar veel goeie renners zitten waardoor je als eerste jaar Belofte dus weinig kansen krijg om je te bewijzen. Bij de ploeg van Dominik liggen alle mogelijkheden en kansen open voor mij als eerste jaar Belofte!

Wat zijn je doelen in 2021: Mijn doelen voor 2021 zijn ervaring opdoen in het belofte peloton en steeds mezelf koesteren om een mooie uitslag te rijden! Dat hoort er nu eenmaal bij!

Wat zijn jou sterkte punten binnen het wielrennen: Waar ik echt in uitblink is klimmen. Ik ben ook vrij explosief op korte hellingen. Een soort van sterke puncher eigenlijk.

Heb je een wieler idool? Wie zou dat zijn: Ik spiegel mij dan ook vooral aan mijn idool Julian Alaphilippe.

 

Naam: Matthias De Kinder

Woon & Geboorteplaats: Asse

Categorie: 2De jaar Belofte

Leeftijd: 19 jaar

Hoe ben je bij de ploeg terecht gekomen: Ik ben bij het team terecht gekomen via Dominik Litvinov omdat hij met een goed idee afkwam om met zijn ouders een ploeg op te starten. Ik was direct attent en wou daar zeker bij aansluiten!

Wat zijn je doelen in 2021: Mijn doelen in het seizoen 2021 zullen uiteraard uitslagen zijn en prijzen rijden.

Wat zijn jou sterkte punten binnen het wielrennen: Mijn sterkte punten liggen vooral bij een golvend parcours daar kan ik zeker mijn meerwaarde in vinden en mezelf tonen in de wedstrijd.

Heb je een wieler idool? Wie zou dat zijn: Ik heb niet echt een bepaalde idool.

 

Naam: Wouter Engels

Woon & Geboorteplaats: Antwerpen

Categorie: Laatste jaar Belofte

Leeftijd: 21Jaar

Hoe ben je bij de ploeg terecht gekomen: Dankzij de fietswinkel Amici en Lewis De Batist

Wat zijn je doelen in 2021: Mijn doelen zijn om mezelf te ontdekken als wielrenner, mezelf verder te ontwikkelen en ervaring op te doen

Wat zijn jou sterkte punten binnen het wielrennen: Mijn sterkte punten zijn bergop rijden. niet direct hooggebergte maar wel alles tussen Vlaamse Ardennen en het hooggebergte. ik ben dus naar mijn gevoel redelijk all round.

Heb je een wieler idool? Wie zou dat zijn: Ik heb niet echt een bepaalde idool.

Naam: Yanni De Smedt

Woon & Geboorteplaats: Wonende in Borsbeek en geboren in Mortsel.

Categorie: Laatste jaar Belofte

Leeftijd: 21 jaar

Hoe ben je bij de ploeg terecht gekomen: Dominik Litvinov heeft me laten kennis maken met de wielerploeg van 3P -Vakantie en vastgoed aan zee ( 3P-Sportclub VZW). 

Wat zijn je doelen in 2021: Koersen & mezelf verder laten ontwikkelen in massasprints. Ik wil mezelf graag dus laten zien bij Sprints!

Wat zijn jou sterkte punten binnen het wielrennen: Ik ben geen snelle opgever, ook zeker mijn sprint hoort tot 1 van mijn meerwaarde binnen het wielrennen. Dat ligt me namelijk zeer goed!

Heb je een wieler idool? Wie zou dat zijn: Ik keek voor ik begon met koersen vooral op naar Tom Boonen. Ik spiegel mezelf ook liefst aan hem omdat ik een voorliefde voor kasseien en kasseihellingen heb. Na een zware wedstrijd heb ik net zoals hij ook nog een stevige sprint achter de hand.

Naam: Remi De Mey

Woon & Geboorteplaats: Ik woon in Drongen & geboren in Gent.

Categorie: 2De jaar Belofte

Leeftijd: 19 jaar

Hoe ben je bij de ploeg terecht gekomen: Dankzij Dominik Litvinov.

Wat zijn je doelen in 2021: Mijn doelen in 2021 zijn om te groeien als renner en mij proberen te bewijzen in het late van het mogelijke.

Wat zijn jou sterkte punten binnen het wielrennen: Mijn sterke punten binnen het wielrennen zijn aanvallen en sprinten.

Heb je een wieler idool? Wie zou dat zijn: Ik heb niet echt een bepaalde idool.

Naam: Jarno Remory.

Woon & Geboorteplaats: Ik woon in Aalst & geboren in Aalst

Categorie: Eerstejaars Belofte

Leeftijd: 19 jaar

Hoe ben je bij de ploeg terecht gekomen: Ik ben in de ploeg gekomen via Dominik. Dominik startte samen met zijn ouders een nieuwe ploeg. Hij kwam met de vraag of ik voor de ploeg zonder verplichtingen zou willen rijden. Met een paar renners waren we niet meer zo gemotiveerd wegens covid19. We hebben een vriendenploegje opgestart zodat we samen de moraal wat hoog konden houden en het hoofd niet laten zakken! We hielden een eerste samenkomst waar we samen wat ideeën konden opdoen voor komend seizoen, waar mooie ideeën uitgekomen zijn! Samen zullen we er een mooi seizoen van proberen te maken waar we allemaal een kans zullen krijgen om ons te tonen!

Wat zijn je doelen in 2021: Mijn doel is om zeker ervaring op te doen en zeker de koers als 1stejaars Belofte uit te rijden.

Wat zijn jou sterkte punten binnen het wielrennen: Het liefst van alles rij ik op een parcours waar veel korte maar krachtige klimmen inzitten.

Heb je een wieler idool? Wie zou dat zijn: Mijn wieleridool is Wout Van Aert. De reden hiervan is omdat Wout alles aankan en ikzelf ook zo een type renner zou willen worden.

 

Naam: Van Haelen Bjarne.

Woon & Geboorteplaats:

Categorie:

Leeftijd:

Hoe ben je bij de ploeg terecht gekomen:

Wat zijn je doelen in 2021:

Wat zijn jou sterkte punten binnen het wielrennen:

 

Bestuur

Kupriyanova Olga voorzitter

Litvinov George secretaris

Litvinov Dominik penningsmeester

Sponsors